Groningse Warmtetour start in Ten Boer

Wilt u uw woning beter isoleren, of bent u zich hierop aan het oriënteren? Op dinsdagavond 18 oktober vindt in het Buurhoes in Ten Boer van 19.30 tot 21.30 uur de eerste informatieavond van de Groningse Warmtetour plaats: een tour over het isoleren van uw woning. Deze informatieavond wordt georganiseerd door het Energieloket Groningen, in samenwerking met de gemeente Ten Boer en met medewerking van Energie Coöperatie Ten Boer. Alle inwoners van de gemeente Ten Boer zijn van harte welkom.

Groningse Warmtetour start in Ten Boer

De informatieavonden zijn onderdeel van de Groningse Warmtetour, een initiatief van het Groningse Energieloket. Het doel van de campagne is alle Groningse huiseigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het isoleren van hun huis.

Veel bewoners zijn inmiddels overtuigd van de voordelen van isoleren, zoals een lagere energierekening en comfortabeler wonen. De volgende stap is het vinden van een bedrijf om dit uit te voeren. Maar waar moet je op letten bij het aanvragen van een offerte, hoe kun je verschillende offertes met elkaar vergelijken en hoe selecteer je het juiste bedrijf? Tijdens de avond staan we uitgebreid stil bij de do’s en de don’ts in het offertetraject en geven we informatie over de nieuwe Rijkssubsidieregeling die vanaf 15 september open is gegaan. Op de bedrijvenmarkt kunt u meteen terecht bij een aantal bij het Energieloket aangesloten bedrijven om een offerte aan te vragen.

 

De informatieavond is gratis toegankelijk. Bezoekers worden vriendelijk verzocht om zich aan te melden voor deze avond via www.energieloket-groningen.nl/gemeente/ten-boer/

 

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op de website www.energieloket-groningen.nl. Hier staat onder andere informatie over hoe u het beste uw woning kunt isoleren, welke andere maatregelen voor u aantrekkelijk kunnen zijn en welke subsidies daarvoor beschikbaar zijn. 
 

De Groningse Warmtetour trekt vanaf oktober 2016 door Groningen. De Groningse Warmtetour is een initiatief van het Energieloket Groningen; een samenwerking van de Groningse gemeenten, Bouwend Nederland, Uneto-VNI, KUUB, KAW, SLIM Wonen met Energie en de Natuur- en Milieufederatie Groningen.