Dank jullie wel

Een historische verkiezingsuitslag: GroenLinks haalt maar liefst 11 zetels en wordt daarmee de grootste partij in de gemeenteraad van Groningen. We kunnen het nog steeds nauwelijks geloven. Niet eerder was GroenLinks zo groot.

Ik wil uit de grond van mijn hart alle kiezers bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben uitgesproken. Een grote verantwoordelijkheid rust nu op onze schouders. Met dit fantastische elftal gaan we er alles aan doen om dat vertrouwen waar te maken.

Ik wil graag alle partijen die gekozen zijn in de nieuwe gemeenteraad van harte feliciteren. Groningen heeft tegen de landelijke trend in duidelijk gekozen voor een linkse, groene en progressieve koers. We mogen verder met een groener, eerlijker en duurzamer Groningen.

Tot slot wil ik graag al onze vrijwilligers bedanken. Iedereen die de afgelopen maanden heeft geholpen met huis aan huis gesprekken voeren, posters plakken en koffie zetten. Jullie zijn geweldig. Zonder jullie hadden we nooit zo groot kunnen worden. Ik hoop dat jullie actief blijven bij GroenLinks en dat ik jullie dus nog vaak zal tegenkomen. 

Bedankt voor jullie vertrouwen.

Lieve groet, Glimina Chakor